Turgutlu’da hizmet veren Ege Redüktör, katılımcı olarak yer aldığı Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nda
müşterilerin ilgisiyle karşılaşıyor.

TURGUTLU İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Ege Redüktör Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 4-7 Aralık 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 29’uncusu düzenlenen Plast Eurasia İstanbul Fuarı’na katıldı. Ege Redüktör’ün özellikle bu yıl seri imalatına geçtiği yeni tip EK serisi extruder şanzımanlar ve monoblok gövdeli M serisi, ED serisi ve EKR serisi redüktörler müşterilerden ilgi gördü.

Firma Genel Müdürü İsmail Ulcay, Plast Eurasia fuarının firma ve ülke ekonomisine katkıları hakkında bilgi aktardı. Fuara iştirak eden birçok yabancı firmanın olduğunu belirten firma Makine Mühendisi İsmail Ulcay, yabancı katılımcı ve ziyaretçilerin, Fas, Tunus, Yunanistan, İran ve Lübnan ülkelerinden ağırlıklı olduğunu söyledi.

Ulcay: “Fuar yabancı ve yerli sanayiyi bir araya getiren faydalı bir fuar. Ülkenin ekonomi gücünü arttıran, ihracata teşvik veren bir fuar organizasyonuna katıldık.” dedi.
Fuar katılımı ile yarattığı ticaret hacmini arttırarak 2020’de de bu gücünü korumaya devam etmek istediğini belirten Ulcay: “Plastik ve geri dönüşüm sanayisinde kullanılacak olan yeni dizaynı ile üretime geçilen; yatık paralel milli ekstruder Redüktörler ile monoblok redüktörlerimizi tüm katılımcı ve ziyaretçileri ile buluşmuştur.

Ege Redüktör ailesi olarak; 2020 yılı ve sonrasında Avrasya bölgesi ile ilgili fuarlara katılımcı olmak istiyoruz. Her sene olduğu gibi yine 4.salonda aynı yerimizde fuar katılımımızı gerçekleştirdik ve tüm ürünlerimizi çalışır şekilde ziyaretçilerimizle buluşturduk. Bu yıl seri imalata geçtiğimiz yeni tip extruder şanzımanlarımızın ve monoblok gövdeli
redüktörlerimizin müşterilerimizden beklediğimiz ilgiyi görmesi bizler için sevindiriciydi.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir